Vitt och dimmigt

 
 
Lite fler av de bilderna jag tog morgonen hemma hos Julia innan jag svimmade. Det var verkligen jätte fint, allt med dimman och lite lätt soluppgång. Dock ser man ju egentligen inte sjön på dessa bilder på grund av all dimma.
Och tänk att imorgon är det julafton, som man har längtat. Allt är ju inte klart än, men ska försöka fixa det sista med julpyntet i mitt rum och sådär nu, sen behöver gerbilerna få sin bur städad och mitt hår behöver en rejäl tvätt.
 
Var och red min prins idag som sagt. Måste säga att det var det bästa passet jag någonsin haft med honom. Fick lite tips av Åsa för att han ska börja jobba med ryggen och bakbenen som han annars inte gör, b.l.a. på att våga ha lite mer kontakt i tygeln. Stretade emot lite i början som vanligt men sen gick han jätte fint ibland. Han gick jätte fint och lugnt, till och med galoppen var i fin form och lugnt. Blev lite pigg i slutet efter galoppen bara.
Men jag kände verkligen skillnad idag, han var inte alls lika pigg som han annars är utan han var jätte fin. För han kan verkligen den där hästen, han orkar helt enkelt bara inte anstränga sig. Men jag hoppas att jag får honom på ridlägret på Onsdag så jag verkligen kan få det att fortsätta gå så här bra. Min älskade fina ponny!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: