Isabella & Madness

 


 


 
 
Här är bilderna på Bella och Nisse. Eller Isabella och Madness som de egentligen heter. Vi hade tänkt från början att Bella skulle ha hjälm på sig hela tiden, av säkerhetsskäl o.s.v. Men vi hade sedan fått tillåtelse att rida utan hjälm bara för fotograferingens skull men är det inte så då att det första Nisse gör är att bocka. Haha! Så som ni ser tog Bella på mig hjälmen igen tills han lugnade ner sig. Efter trippen i skogen red de in på banan och hoppade lite. Och hoppbilden är väl för underbar! ♥ Det är verkligen något speciellt med att fotografera folk och deras hästar, de glömmer liksom nästan bort kameran efter en stund och ger mest kärleksfulla blickar till hästen istället. Det är så fint!
 
ÅH! Taylor Swift har släppt en ny singel; Ronan. Den är så sjukt fin och fick mig att gråta. Den är tillägnad till 4 åriga Ronan Thompson som i Maj dog i cancer. Det påminde mig om varför jag gillar Taylor så mycket, hon är en sån fantastisk människa. Försökte lära mig den på piano också, det gick sådär så jag gjorde min egen lilla version av den. Ni måste i alla fal lyssna på den!
Kommentarer
minea

åååh hörde också Ronan idag, började gråta, tårarna bara rann! om du inte sett den versionen redan, kolla när hon sjunger den live !
förresten, jättefina bilder! :)

Datum: 2012-09-09 Klockan: 21:27:15 Blogg/hemsida: http://mineafotar.blogg.se
Ellen (alatariel)

Jätte jätte härliga bilder! :)

Datum: 2012-09-10 Klockan: 17:49:18 Blogg/hemsida: http://alatariel.papper.fi
Anonym

Så fin bild! ;)

Datum: 2012-09-10 Klockan: 20:31:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: