Vloggar är inte riktigt min grej men ändå

 
Eftersom min förra vlogg jag gjorde för nästan ett år sedan fick så fin kritik så har jag funderat på att göra en ny. Så jag bablade lite framför kameran igår och fick ihop något. Ni får svar på lite frågor som vissa har undrat, får se Melwin smaka på mitt finger och allmänt 'roligt' babbel. Mitt hår ser väldigt vackert ut, det är jag medveten om. Haha. Enjoy!
Och föresten, det här med att jag kanske ska göra en cover; de låtar jag kan på piano är följande. White Horse - Taylor Swift, Back to December - Taylor Swift, Safe & Sound - Taylor Swift (haha), Losing You - Dead by April, Liar Liar - Christina Grimmie och säkert någon mer jag inte kommer ihåg för tillfället.
 
Har en fotografering inplanerad med en fin vän till mig nästan vecka som jag ser väldigt mycket fram emot. Vad det är vi ska fota och resultatet kommer då. Skypar för tillfället med trevliga människor (a.k.a Julia, Clara och Samuel) och fixar en bild som tror kommer hamna uppe på bloggen snart.
Kommentarer
isabella

AHA! jag har växt om dig! eller inte precis om dig, för jag är också 169 cm. känner mig lite stolt nu. och jaaaaaaaaaaaaa det skulle vara sjukt roligt att höra dig sjunga, så kör på att göra en cover dudu. då har jag pratat färdigt, adios amigos eller något.. (;

Datum: 2012-09-01 Klockan: 12:25:58 Blogg/hemsida: http://bruneta.devote.se
Ellen (alatariel)

Härlig video. :D

Datum: 2012-09-01 Klockan: 18:16:19 Blogg/hemsida: http://alatariel.papper.fi
Anonym

Ja, snälla gör en cover!! ;)

Datum: 2012-09-01 Klockan: 20:33:12
Tanja

gör en cover! :D

Datum: 2012-09-02 Klockan: 11:31:27 Blogg/hemsida: http://tanjaberko.blogg.se
Matilda

Söt du är!
typ dog när du sa ''det är en fiskmås men tack ändå'' hahahaa :P <3

Datum: 2012-09-05 Klockan: 19:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: