Will you always find an escape?

 
Idag är en sån dag jag som jag egentligen borde vara jätte ledsen och nere. Jag har varit hemma hela dagen med förkylning, hemskt huvudvärk och bara varit allmänt hängig. Men jag är ändå gladare än jag har varit på mycket länge. Jag fick en fin kommentar på ask.fm av Signe som gjorde mig jätte glad. Här är frågan och svaret! *klick* (observera att frågan jag skrev var ironisk) Och efter att jag såg det har jag varit glad hela dagen. Och ska jag vara helt ärlig så har jag varit rätt nere på senaste tiden. Oroa er inte, ingen har dött eller så utan jag har bara haft en svacka i allt som tidigare nämnt. Inte bara inom foto, bloggningen och ridningen utan sen har jag mått lite dåligt annars också, inget jätte noga att gå in på men som jag sa är det inget speciellt som har hänt utan jag har som sagt bara känt att det går dåligt för mig allmänt. Men jag blir otroligt glad av allt positivt jag får från människor. Bara små saker som folk gör för mig kan hålla mitt humör uppe i flera dagar. Och när jag nu på senare tid börjat få mer positiv kritik så blir jag ju extra glad. Och sånna små saker som det Signe skrev nu gör mig sjukt glad, tacktack för det. Sen vill jag säga tack till allt annat fint jag har fått av alla möjliga, allt sånt gör mig så sjukt glad. Jag är väldigt tacksam för allt fint jag får höra, tack och åter tack. Hoppas att mitt humör håller sig kvar!
Kommentarer
Ellen (alatariel)

Himla fin bild. Himlen är såå vacker!

Datum: 2013-04-22 Klockan: 21:05:06 Blogg/hemsida: http://alatariel.papper.fi
Signä

Nååh, vad kul att du blev glaaaaaod. Btw, du har en obesvarad fråga på ask.fm....... ;) <33333333333333333333333333333333333333333

Datum: 2013-04-22 Klockan: 22:18:33 Blogg/hemsida: http://signenylander.blogg.se/
Ebba

Sv: Ja!! Det var verkligen super mysigt att få rida ute igen!! Nej, tror inte vi får hoppa ute ännu, dom behöver nog vänja sig lite mera först !!!

Härligt att du har blivit gladare. Om det är till någon tröst har jag också vart väldigt deppig nu på sistånde. Är väl det tråkiga vädret som styr och ställer så himla mycket ?

Kram Ebba!!❤

Datum: 2013-04-23 Klockan: 19:10:49 Blogg/hemsida: http://rabbitstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: