"Tinkrar kan inte hoppa!" Jo, sure.

 
 
 
 
 
Helt förälskad i fjärde bilden. Hans hoppar SÅHÄÄÄÄR bra och min hoppsits är inte katastrof, som den är i vanliga fall. Hade bilden bara inte varit en halvsuddig print screen från en video hade den varit perfekt. Åh.
Hoppningen gick i alla fall super. Jag red fram utan väst för att inte svettas ihjäl i hettan. Vi travade och galopperade över lite bommar först. Han hade sjukt svårt för galoppbommarna idag. Till hoppningen så hoppade vi först fram på ett ensamt hinder i båda varven, det gick bra förutom en gång då han hoppade så sjukt stort (miniatyr bilden som går att klicka på) och jag hängde inte alls med och hamnade på halsen. Men jag skrattade bara och rätade upp mig. Sen hoppade vi ett tre-studs några gånger som han hoppade riktigt fint på. Sen hoppade vi en bana på på 6 språng plus två volter med galoppbommarna. Han hoppade jätte bra, men galoppbommarna vart inte bra alls där heller. Men resten av banan gick bra och han hoppade super fint och det gick bra. Och han är fått tillbaka sin hoppteknik nu. På senaste tiden har han liksom börjat hoppa rätt slarvigt, men nu kan man ju inte klaga över hans teknik direkt. Jag menar kolla på hans framben på bilderna. 
Han var så himla duktig idag, min fina prins. Och jag tänkte mycket på min hand position så den kändes mycket bättre, och jag har märkt att han hoppar bättre utomhus och jag tror att jag tänkte på vart min hand var gav honom mer frihet i sprången och därför hoppade han mycket bättre.
Kommentarer
emma

tycker tinkerhästar är så fina :D

Datum: 2013-08-28 Klockan: 17:41:26 Blogg/hemsida: http://islycka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: