En helg i Kalmar

 
 
 
 
Har spenderat Lördagen och Söndagen i Kalmar hos finaste Signe. Nog den bästa helgen på mycket länge kan jag nog med stor säkerhet säga. Vi har hunnit gjort lite allt möjligt, b.l.a. gjorde vi amerikanska pannkakor till lunch idag och igår var vi en stund och hälsade på i hennes stall. Det var sjukt kul att få träffa alla hästarna där, för det är ju en helt annan sak än att se bilder på dem från att faktsitkt träffa dem på riktigt. På bilden ser ni hästen Poesi som slickar på Signes hand, hahahaha. Vi hann inte vara där onödigt länge, utan vi ledde in och ut lite hästar och jag fotade dem lite. Annars har jag mest gosat med hennes katter, Sture och Stig, och fotat dem rätt mycket. För en mer detaljerad beskrivning på allt vi gjorde klicka här för att komma till inlägget som Signe skrev istället. Kom hem för någon timme sen, saknar det sjukt mycket och hoppas att vi hinner träffas någongång snart igen. Vi hade sjukt kul i alla fall!
Har en massa andra bilder som förmodligen hamnar ute på bloggen inom en snar framtid. Jag har ju varit dålig med stor D på att fota på senaste tiden! Men nu har jag någonting att lägga ut i alla fall.
 
By the way så raderade jag Major inlägget, kändes onödigt och bara tråkigt helt enkelt. 
Kommentarer
Signe Nylander

GASH dina redigeringsskills. Saaaknar dig fisken/råttan! ♥ Och gud så proffsiga pannkakorna ser ut, haha! :'D

Datum: 2013-02-24 Klockan: 21:17:11 Blogg/hemsida: http://signenylander.blogg.se/
Signe Nylander

sv; HAHAHAHAH FISKEN! Det var lätt det roligaste på hela mello tror jag.. :'D Ja, men du, när du blir stor kan du fråga om någon vill ha hjälp att fota sin ätbara materia till deras kokbok, du kommer att tjäna feeta cash på det fisken! ♥ :*

Datum: 2013-02-24 Klockan: 22:04:55 Blogg/hemsida: http://signenylander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: