Hopplektion med Bazaar

 
 
En del suddiga bilder, men det är utdrag från videos. Därav kvalitén. 
 
Idag stod det hoppning på schemat med denna snygga ponny, Bazze. Gick faktiskt väldigt bra. Han var väldigt pigg på framridningen, galoppen blev ett race och så fort jag försökte bromsa  åkte huvudet upp spikrakt upp i luften. Han vill helt enkelt inte gå i form den där hästen. Haha!
Men allt i hoppningen gick bra. Fin framåtbjudning och han hoppade super fint. Bara något hinder sådär som han tog i lite väl mycket. Han är GRYM på att hoppa den hästen! Sjukt rolig och sammarbetsvillig. Mot slutet hoppade vi uppåt 70-75 ungefär. Super kul! 
Kände att denna lektion verkligen behövdes nu, har varit inne i lite deppmode speciellt inom ridningen på senaste tiden, känt efter nästan varje ridpass att "usch, idag red jag dåligt och idag gick det inget bra". Men jag tror jag måste påminna mig själv lite oftare att jag faktiskt bara har ridit i lite mer än två år och att jag ändå är där jag är i dag. Måste sluta ställa så stora krav på mig själv helt enkelt och se på det jag gjort bra istället.
 
Pappa filmade ju i alla fall alla språng på detta pass, men jag vet inte riktigt om jag ska lägga ut det eller inte. I fall det inte är någon som jätte gärna vill det?! ;) Annars tror jag att jag låter det vara.
Kommentarer
EBBA!

JAAAAAA VIIIIILLLLLLLLLLLLL!!!!!

KRAM EBBA!<33333

Datum: 2013-03-02 Klockan: 10:03:07 Blogg/hemsida: http://bffryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: