Det gör ont i mitt hjärta att tänka på dig, att du inte finns till längre. Att du svävar där uppe hos änglarna. I mitt huvud står du fortfarandre kvar där längst bort i stallet i din box. Men i verkligheten är det inte så och det gör så fruktansvärt ont. 
Jag funderar ofta på vad som skulle hänt om det där hade gått över, om du hade blivit frisk igen. Hade jag varit där jag är idag? Hade jag varit lyckligare kanske? Hade jag börjat tycka om Fille lika mycket som jag gör idag? Hade jag faktiskt kunna rida dig "på riktigt" vid det här laget? Det får vi nog aldrig svaret på.
 
Just dessa bilder (alla från just detta ridpasset) betyder så sjukt mycket för mig. För jag minns det så tydligt och jag minns hur lycklig jag var. Det var andra gången i mitt liv jag red barbacka och första gången jag travade barbacka. Att rida barbacka på en häst vars rygg sticker rätt upp kanske inte är det mysigaste men jag minns att jag så gärna ville göra det ändå. På de flesta av bilderna från det här ridpasset ler jag så otroligt stort och nästan fånigt, men jag minns verkligen hur glad jag var. Det är en så konstig känsla att se på de här bilderna, ena sekunden blir jag ledsen och gråtfärdig men också glad och lycklig när jag inser hur underbart bra jag hade det då och vilken fantastik häst han var. 
 

Du finns föralltid i mitt hjärta, Bacardi. Vad som än händer! Jag älskar dig så sjukt jävla mycket. ♥ Vila i frid.
[och det är nu tårarna börjar rinna]
Kommentarer
Matilda

Bacardi <33 :'(

Datum: 2013-01-26 Klockan: 13:51:54 Blogg/hemsida: http://Hastgladamatilda.blogg.se
Ebba!

Finns om du vill prata,vet exat hur det känns!

Krama från mig!

Datum: 2013-01-27 Klockan: 12:15:04 Blogg/hemsida: http://bffryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: