Sometimes you gonna fall before you fly

 
iPhone bild. Därav är kvaliten kanske inte lika bra som den hade varit om det hade varit en kamera bild. Men tycker den är lite mysig sådär. 
 
Hade ett hoppass idag med finaste ponnyn. Det gick faktiskt väldigt bra! Fille var lite pigg på framridningen så jag jobbade med att öka och minska galoppen så mycket som det gick. Vi hoppade lite olika kombinationer med b.l.a. studs och 5:on halva och sånt. Han hoppade jätte fint på vartenda hinder, några språng blev lite långa men annars var det bara bra språng. Vi höjde lite efter en stund så då låg det väl på 70 det var tydligen 65 men aja (tack för den informationen Ebba!). När vi hade hoppat sista gången så fick jag faktiskt honom att kröka på nacken. Han hade på framridningen stretat emot lite så jag tänkte att det blir väl inget "gå i form" den här lektionen. Haha, men där hade jag fel allt.
Imorgon rider jag lektion igen, har dock inte önskat någon så vet inte vem jag ska rida och på Söndag hopptävlar  jag 60cm. Hoppas ju såklart på att få Fille.
Kommentarer
Ellen (alatariel)

Jag tycker bilden är väldigt fin! ;)

Datum: 2013-02-01 Klockan: 12:20:58 Blogg/hemsida: http://alatariel.papper.fi
Ebba!

Sry Sofia,Åsa sa att vi bara hoppade 65 :(

Datum: 2013-02-01 Klockan: 15:08:27 Blogg/hemsida: http://bffryttarna.blogg.se
EBba!

Haha,är inte alltid lätt med alla höjder hit och alla höjder dit ;)

Kram Ebba!

Datum: 2013-02-02 Klockan: 10:01:01 Blogg/hemsida: http://bffryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: