Ett dygn på en liten ö

Det senaste dygnet har jag och familjen min spenderat på en liten ö ute i skärgården. Det har varit hur mysigt som helst, vädret har varit perfekt och det var jätte härligt. Här är ett par bilder från igår. Jag tog så mycket bilder så det blir mer sen från idag. 
 
Först åkte vi ut med båt ut till ön. Jag var tvungen att ha Converse på mig då jag inte har några bra sommarskor just nu och dem är så platta. Inte bra för min rygg. Måste införskaffa mig några bättre tills Mallorca.
 
Efter det tog vi en tur runt ön, det var ändå ett par kilometer att gå runt. Dock var vi bara på ena sidan av ön. Vi kom upp på ett berg med så här fin utsikt.
 
Sen träffade vi på en massa får och lamm.
 
 
Sen tog vi årets första dopp. Det var kallt.
 
Mera får.
 
 
Sen tvingade jag med min mor upp på samma berg som innan för att bevittna solnedgången.
 
Jag hade som tur med av mistag tagit med min fjärrutlösare så jag fick bygga ett eget stativ att min lilla kameraväska och jacka och tog sen självproträtt/siluettbilder i solnedgången. Mamma stod en bit ifrån och tog Behind the scences bilder i smyg.
 
Och sen fick vi besök uppe på berget av ett par får som stirrade på oss en stund innan dem kom överens om att vi var farliga och skyndade sig ner igen. Efter att jag och mamma blivit myggbitna så skyndade vi oss tillbaka till stugan. Dock var vi nära på att inte hitta ner. Haha! Lite glömska.
 
Mer bilder från idag kommer väl. Men det blev ändrat så jag rider Major idag istället. Mamma följer med och fotar och filmar hoppas jag så det blir förhoppningsvis bilder eller kanske en video när jag kommer hem. Kram.
Kommentarer
Ellen (alatariel)

Åh vad fint! Helt ljuvligt ser det ut att vara där! ^^

Datum: 2013-06-06 Klockan: 14:16:43 Blogg/hemsida: http://alatariel.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: