This is what we'll be

 
Åh vad fint det är med alla vårblommor som börjar komma nu. Hade tänkt fota lite blommor idag om jag hinner nu på kvällen eller annars imorgon, för jag har inget annat för mig imorgon då Dilba galopptävlar idag och får vilodag imorgon. Lite synd men jag ska fråga Bella om hon behöver hjälp någon annan gång den här veckan.
Major var bättre idag, Frida red en stund först sen red jag bara en kort stund i slutet, mest för att jag skulle hinna få träna på dressyrprogrammet till tävlingen på Torsdag, men det blev också lite galopp på samma sätt som i denna video och han rörde sig normalt idag men bråkade lite och var rätt pigg och stark. Det är dock förståeligt eftersom han inte blivit riktigt riden sen i Onsdags, för sen hade han en vilodag, sen red Frida honom lite men då bockade han så mycket i galoppen så hon red inte så jättemycket sen fick han ju inte gå så jätte mycket igår så idag hade han rätt mycket överskottsenergi och var väldigt stark. Men annars var han rätt så mjuk och fin hela han. Han är så sjukt fin. ♥
 
Sen får ni gå in och läsa dessa två (här och här) inlägg som Ebba skrev om igår och berättar om Major. Tycker det beskriver Major rätt bra, han är rätt biffig. ;) Min snygga biffhäst. Sen här är lite fler bilder från igår.
Kommentarer
Ebba

Haha, han är helt fantastiskt fin, är fortfarande sådär lite chockad över hans muskler ;)

Kram Ebba!

Datum: 2013-05-05 Klockan: 19:27:09 Blogg/hemsida: http://ebbalagerstrom.horseworld.se
EBBA LAGERSTRÖM

Hejsan!!
Har frågestund på bloggen och din fråga skulle betyda jätte mycket för mig!!
Alla som fråga får ju sjläv klart en länkning också!!

Kramar Ebba!
Ps. Sjukt fina bilder Sofia!!! Hahaha, som vanligt då!!

Datum: 2013-05-07 Klockan: 20:03:10 Blogg/hemsida: http://ebbalagerstrom.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: