Att rida sin häst i halsring

 
Jag vill bara förtydliga att jag är så långt ifrån ett proffs man kan komma, detta är första gången någonsin jag gör detta med en häst och jag har själv inte ridit särskilt länge heller, jag har ridit i inte mycket mer än tre år så jag har inte jätte mycket erfarenhet själv. Detta är 6:e gången jag rider Major i halsring och han är inte min egen häst så det är ju inget som någon av oss är super vana vid.
Just den här dagen som detta filmades in hade det regnat väldigt mycket så underlaget sög, haha, men vi gjorde det bästa av situationen och trots att det inte alls gick så bra och att Major vart skumpig på grund av underlaget. Så det ser inte alls ut som det har gjort tidigare gånger men det är väl mer det jag säger som är det viktiga. 
Och videon blev inte riktigt som jag hade tänkt mig då mycket jag hade tänkt innan inte riktigt kom men jag hoppas att någon kan tycka att videon är intressant ändå trots att den blev rätt simpel.
 
Tack så mycket till fina Ebba som var super snäll och hjälpte till att filma och massa annat. 
Kommentarer
Signe Nylander

Jätte, jättebra video! Riktigt taggad på att komma igång med lite mer naturlig ridning på riktig efter att jag sett denna video. Keep the good work up! ♥♥♥

Datum: 2013-11-09 Klockan: 18:07:32 Blogg/hemsida: http://nylandersigne.blogg.se/
Sanna Bäckström

Guuud vad duktig du är Sofia. Grym video, mer sådant! <3

Datum: 2013-11-10 Klockan: 13:56:05 Blogg/hemsida: http://sannas.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: