Hoppning med bästa ponnyn

 
Vet inte hur jag ska utvärdera dagens pass. I stora drag kankse jag kan säga att det gick bra egentligen. Det tyckte jag också först men nu känns det inte så jätte bra. Känslan var helt ärligt inte så bra. Fille var verkligen sjukt pigg och övertaggad. Detta ledde även till att han reste sig lite en gång, när vi egentligen skulle stå stilla och vänta på våran tur men han ville galoppera iväg och när han inte fick det blev han sur och reste sig på bakbenen lite. Men han var duktig och hoppade allt som vanligt, blev lite missar här och var som mest var mitt fel när vi kom in fel på hinder men han hoppar ju trots det. Han ställer upp i alla lägen. Jag vet inte riktigt vad det var men det kändes bara allmänt dåligt. Det brukar kännas mycket bättre vanligtvis men nu kändes det bara flängigt och som om jag mest flängde omkring och knappt hängde med. Det såg säkert ganska vanligt ut men känslan var dålig. Inget fel på ponnyn dock kan jag säga, han skötte sig bra.
Aja. Jag fick ett litet ryck här på kvällen nu och är inte på så bra humör. Så det är nog därför jag ser lite negativt på ridpasset. Hoppas att det känns bättre på Söndag.
Kommentarer
EbBA LAGERSTRÖM

Det såg inte flängit ut Sofia, tyckte det såg as bra ut!
Han hade ju riktigt bra tempo & hoppade ju jätte fina språng, såg väldigt enkelt ut & jag tror han behöver ha lite mera fart för att hoppa ordentligt, lite som Toffe typ ;)

Såg super bra ut verkligen!1 <33

Datum: 2013-10-18 Klockan: 10:06:27 Blogg/hemsida: http://Ebbalagerstrom.horseworld.se
EBBA LAGERSTRÖM

Sv : Så känns det ofta för mig med, flängit och hemskt. Men jag tror att hoppning är så, man är inte alltid med helt 100 % i sprången, man tappar lite balans kanske och det går ju snabbare & ska gå snabbare, så jag tror att hoppning är så!

Men det såg verkligen super bra och man ser jätte mycket skillnad på dig & Fille tillsammans! <3

Kram! <333

Datum: 2013-10-18 Klockan: 11:13:09 Blogg/hemsida: http://ebbalagerstrom.horseworld.se
Sanna Bäckström

Tro på dig själv Sofia, jag vet att ridpasset gick jätte bra för du rider verkligen jätte bra. Fortsätta kämpa bästa du! <3

Datum: 2013-10-19 Klockan: 20:04:55 Blogg/hemsida: http://sannas.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: