Bella & Dilba och en bra hoppträning

 
Tycker sjukt mycket om den här bilden verkligen. Tycker den utstrålar något form av lugn och samtidigt ser både Dilba och Bella helt fantastiska ut som vanligt. Ni som följer mig på instagram (@horocruxes) har förmodligen redan sett den men vill ju såklart lägga ut den här också. Dock var denna ett helvete att redigera och trots det är jag fortfarande rätt missnöjd med redigeringen.
 
Idag var det hoppträning med Fille som stod på schemat. Har inte hoppat på ett tag och var faktiskt nervös innan, så fokuserade väldigt mycket på att slappna av själv. Fille skötte sig super bra, var fin och känslig på hjälperna för att vara han och även hoppningen gick bra. När han väl vaknade till fick han ett fint sug mot hindrerna och det hela kändes väldigt lugnt och han tog mjuka språng. Dock var min hoppsits nog en annan historia, haha. Eller så illa var det nog inte. Men min sits är ju inte på topp överhuvudtaget och inte heller när jag knappt rider längre. 
Kommentarer
Lydia

Just nu har du chansen att tycka till om min blogg! Jag skulle verkligen bli jätteglad om du ville slänga in en kommentar om vad du tycker om min blogg :)
http://lydiaathieme.blogg.se/2014/april/tyck-till-om-bloggen.html#comment

Datum: 2014-04-07 Klockan: 12:53:09 Blogg/hemsida: http://lydiaathieme.blogg.se
EBBA LAGERSTRÖM

Så kul att det gick bra för dig! <3

Datum: 2014-04-07 Klockan: 18:32:15 Blogg/hemsida: http://ebbalagerstrom.horseworld.se
Alice

Håller med dig om att bilden är sjukt fin! :D

Datum: 2014-04-10 Klockan: 19:19:08 Blogg/hemsida: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: