I want to be happier

 
Denna bild som jag tog när vi var påväg hem med Azzi bak i transporten tyckte jag om på något sätt, trots att tallarna är suddiga och så, Tycker det ger mer karaktär till bilden på något sätt. 
 
Idag när jag var och pratade med min psykolog så frågade hon en sak som satte igång rätt mycket tankebanor på mig faktiskt. "Om vi nu inte tänker alls på vad som är logiskt eller inte, utan bara om du fick välja precis vad du ville; vad skulle du vilja ändra i ditt liv just nu?".
Där och då svarade jag bara väldigt kort och rakt men nu efteråt kan jag spinna vidare på det hur mycket som helst. Det enda jag sa just då var helt enkelt att jag skulle vilja slippa vara så obotligt orkeslös och även kunna känna glädje över saker igen. Det var det jag kunde tänka på just då.
Det är verkligen en tankeställare det här. Skulle jag vilja ändra allt i mitt liv eller bara detaljer om jag hade makten till det? Vad finns det för positivt och vad finns det för negativt i mitt liv? Nu ska jag inte dra ut det här jätte mycket, men det här är helt enkelt vad som pågått på min 'övervåning' idag. Hoppas att ni alla har det bra!

                       
Kommentarer
Matilda Holmqvist

Vacker bild, och fint att läsa dina tankar! <3

Svar: Åh, tack! <3
Sofia Krantz

Datum: 2014-09-01 Klockan: 09:26:48 Blogg/hemsida: http://myphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: