Incapable of making alright decisions

 
 
 
Julia och Vilma kom hit över dagen igår. Riktigt mysigt, har inte hunnit se Vilma ordentligt på ett bra tag så det var härligt att få träffa henne igen. Vi skulle kolla på "The Conjuring" men netflix höll inte med, så det slutade med att vi kollade på Desert Flower som är lite mindre läskig. Vi var sen ute och fotade vilket resulterade i mest oseriösa bilder men även de tre över. Ljuset var rätt starkt ibland så det var riktigt svårt att fota i även fast det inte syns egentligen. 
Denna dagen har dock blivit spenderad i bilen eftersom vi skulle hämta Frida på ridlägret, så kom hem för någon timme sen och har börjat redigera bilder och lyssnar på Artic Monkeys. ♥
 
Imorgon kommer ett inlägg om hovar upp på bloggen. SOM NI HAR LÄNGTAT ELLER HUR? Nehe, okej. Det var bara jag då. Nejmen, hovar är ju som sagt ett ämne som det råder kunskapsbrist om och jag önskar verkligen att jag kunde öka den allmänna kunskapen om ämnet så därför vill jag ju gärna skriva om det. Men ni får gärna hålla utkik i alla fall. 
Kommentarer
Molly

Första bilden är sagolik, that light @_@

Svar: Taaaaaaack Molly! :D
Sofia Krantz

Datum: 2014-07-19 Klockan: 19:40:26 Blogg/hemsida: http://nordwest.blogg.se
Anna

Så trevligt att snubbla över en blogg som har både hästar och foto! Dessutom lite trevlig hästhållning är alltid roligt.
Gillar dina bilder, och ljuset i dessa är ju magiskt!

Svar: Gud vad roligt att få höra att någon uppskattar min blogg! :D Jätte roligt. Tack, tack, tack.
Sofia Krantz

Datum: 2014-07-28 Klockan: 09:21:09 Blogg/hemsida: http://isvindar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: