More food

 
 
 
 
 Lite fler matbilder bara för att jag älskar att fotografera mat. Vet inte varför jag älskar det så mycket men just eftersom jag älskar att exprimentera i köket. Har utvecklat en kärlek för bliss balls. De på bilden längst ner kanske inte ser särskilt lockande ut på grund av färgen men TRO MIG, de är sjukt goda trots utseendet. De är gröna på grund av att det är spirulina pulver i dem. Spirulina är rikt på vitamin B1, B2, B3, B6, B12, kalium, kalcium, magnesium, järn, zink och koppar. Rätt fullproppat med nyttigheter helt enkelt!

Förövrigt fick jag precis reda på att pappa och systern min har hittat och fått hem Qastor. Som ni kanske eller kanske inte vet har han en tendens att försvinna under perioder och nu har han inte varit hemma på över en månad. Varför han försvinner är ett mysterium eftersom han är så social och trivs när han väl håller sig hemma. Har i alla fall saknat honom fruktansvärt mycket och kan inte vänta tills jag får se honom, förhoppningsvis imorgon. Älskade lilla kisse!
Kommentarer
EBBA LAGERSTRÖM

Melissa och jag har försökt bakat nyttig chokladbollar två gånger nu, men det slutar alltid med att dem hamnar i en muffins form för att dem blir så lösa & att dem smakar SKIT rent ut sagt, du får nog ta en kocklektion med mig någon gång under lovet. Har faktiskt blivit lite inspirerad av matlagning, dock har jag ingen aning om hur man lagar mat.. Typical me. ;)
Ser super gott ut allt i alla fall, till och med dem gröna bollarna, grön mat är så mycket coolare än vanlig mat! <3

Datum: 2014-07-31 Klockan: 23:25:43 Blogg/hemsida: http://ebbalagerstrom.horseworld.se
Stella

Har du något recept på de läskiga gröna bollarna? Jag tror att jag bestämmer mig för att de ser goda ut och skulle gärna prova :)

Datum: 2014-08-05 Klockan: 22:23:35 Blogg/hemsida: http://wecandoittogether.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: