En annan redigering

 
 
Gjorde en liten annan redigering på denna bild då jag gillade denna mycket mer. Gjorde några partier lite mörkare, la till en vinjettering, tog bort lite delar med klonstämpeln och tyckte helt enkelt det blev en mer passande känsla på bilden. Mer mystisk på något sätt. Innan hade jag bara gjort den svartvit iprincip men tyckte detta passade bättre som sagt. Vad tycker ni om redigeringen? Vilken tycker ni passade bäst?
 
Har haft ett par jobbiga och dåliga dagar nu och funderade nästan igår på att stänga ner bloggen ett tag då jag kände att jag inte orkar med något just nu, bloggen har egentligen inte med det hela att göra men fick i alla fall lust att stänga ner den. Men förmodligen försöker jag hålla igång det och idag har varit lite bättre än dagarna innan. Vill tacka för de få men underbara människor som står vid min sida och hjälper!
Kommentarer
EBBA LAGERSTRÖM

Åh, jag vet hur det känns när man bara vill klicka på OFF knappen till hela livet. Men stäng inte ner bloggen, den är underbar verkligen och om du ångrar dig är det ju rätt jobbigt att bygga upp det igen.

Finns alltid om du vill prata/skriva. <3

Datum: 2014-06-02 Klockan: 21:29:18 Blogg/hemsida: http://ebbalagerstrom.horseworld.se
Josäfin Andersson

Gillar den här redigeringen mer! Riktigt snyggt :D
- Hoppas du känner dig bättre och piggare snart! Stäng inte ner bloggen, du är så duktig och det är roligt att läsa / se på dina fantastiska bilder!

Svar: Tack! Blir verkligen jätte glad av dina fina kommentarer.Ska nog inte stänga ner bloggen, vart mer en impuls-tanke en kväll. Men tack så jätte mycket verkligen! :)
Sofia Krantz

Datum: 2014-06-07 Klockan: 14:15:25 Blogg/hemsida: http://jossanamigo.blogg.se/
Josäfin Andersson

Var så lite! Blir jätte inspirerad av din blogg, keep up the good work! :D

Svar: Gud, tack så jätte mycket! Åh vad glad jag blir. Kan inget annat än säga detsamma. :D
Sofia Krantz

Datum: 2014-06-07 Klockan: 14:45:13 Blogg/hemsida: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: