Don't you mind?

 
 
 
De sista bilderna på Julia och Ebba för tillfället i alla fall. Är ju oftast så att man kollar igenom bilderna lite senare och kanske hittar någon mer bild att lägga ut men just nu blir detta de sista redigerade bilderna.
Känns lite trist att jag inte fått någon respons direkt på inlägget innan, eftersom jag la ner rätt mycket tid på det. Men jag kan ju inte tvinga någon att kommentera direkt. Men det är bara intressant att veta om ni tycker om sånna inlägg, alltså lite längre tanke/åsiktsinlägg eller om jag helt ska skippa dem i framtiden? 
 
Igår var det hoppkurs för mig och Fille. Hoppning, "vanlig" ridning och att rida på bett är ju något jag inte tycker om så mycket längre så vart rätt chockad att det gick bra. Till en början var jag skeptisk till om han skulle orka hoppa, för han kändes aningen trött, men oj så fel jag hade. När vi började hoppa vart han jätte pigg och jag satt bara och log för att det var så underbart att känna att han tyckte det var så kul, verkligen ville hoppa och tog i allt vad han hade ibland. När vi hoppade lite olika linjer och kombinationer kändes det i alla fall super, han hoppade verkligen helt grymt. När vi skulle hoppa en bana på slutet gick det dock sämre, det brukar nästan alltid bli så. Vi fick inte samma flyt och det kändes bara flängigt och obalanserat från min sida, vilket såklart speglas i Fille. Men han skötte det bra ändå, han räddar verkligen upp situationer då man själv klantar till det. Världens allra bästa ponny. Så obeskrivligt bäst är han. ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: