Every wound will shape me

 
Livet är väl ganska kaos just nu, men det är okej ändå. Jag överlever. 
 
Här är mina två senaste videos jag inte hunnit med att dela med mig av här.
 

RawFood festival

 
 
 
 
Bella, Julia och jag var på den första GRÅW RawFood festivalen i Stockholm och det var verkligen fantastiskt.Så härlig positiv energi där och älskade verkligen det. Kommer upp en video om festivalen när jag är hemma från Gotland. Åker ju till Gotland imorgon och är där i tre veckor. Känner mig lite nervös just nu, det ska bli så himla roligt men är ändå lite rädd någonstans. Känns ändå lite overkligen och överväldigande. Men livet är faktiskt rätt bra just nu ändå. Så det blir nog bra!

Calm

 
 
 
Har varit iväg på ett semesterboende i några dagar med min mamma, hennes bästakompis och hennes 7-åriga son. Vädret har varit helt fantastiskt. Mamma lyckades ta dessa bilder på mig när jag yogade lite en kväll ute på bryggan. På tal om yoga drar Julia, Bella och jag iväg på rawfood-festival och där blir det förmodligen massa yoga, härlig stämning och fantastisk vegansk mat.

Vlog

 
 

I can't find my way back home

 
 
 

Reunited

 
 
 
 
 
Återförenades med Julia (also known as bestfriend) idag, efter att ha varit utan varandra i tre veckor. Väldigt mysigt. Vi gick ut på en liten promenad och fotade även lite.