2014 ~ part two

Det tog väldigt, väldigt lång tid men nu är den här ute. Bättre sent än aldrig. Men här är några fler månaders genomgång av 2014. Första delen finner ni HÄR
 
 
 
 
Mycket flöt mest på som "vanligt". Var i stallet, myste med Qastor. Testade även banana ice cream för första gången, som nu typ är min favoritsak i hela världen.
 
 
Jag och Ebba fotade och hade det jätte mysigt tillsammans en dag. 
 
 
BIGGEST THINGY OF THE MONTH! Jag blev vegan. Finns så mycket mer jag kan säga om det, men det är idag en stor del av mitt liv som ni kanske redan vet. 
 
Fotade en del häst faktiskt. Här har vi lite av Frida när hon ramlade av. Skrev även många inlägg kring hästar, tex. detta, detta, detta, detta och detta.
 
 
Fotade Bella och Julia men de flesta bilderna blev tyvärr inte så väldigt bra egentligen. Men fina är dem båda.
 
 
Vi var även och provred Azzi. På den här tiden var det ju tänkt att jag skulle ta hand om Azzi och rida henne, men faktum är att hon åker hem om några dagar och detta är enda gången jag suttit på henne. 
 
 
 
 
Jag var mycket ute hos Major i början av månaden och vi "firade" även tre år av bekanskap. Samma dag fyllde även min allra bästa vän 15 år. Men i övrigt försvann ju inspirationen till hästar efter att jag blev vegan. Det kändes bara inte rätt längre.
 
 
 
Dagen efter det gick jag ut 8:an och fick sommarlov. Här är en tidigare ovisad bild på mig och några av mina babes från skolavslutningen. Från vänster: jag, Bella, Lina, Julia (K), Julia (G).
 
 
Började intressera mig mycket för hovar och var även på en barfotaverkningskurs. I övrigt skrev den en del hästrelaterade åsiktsinlägg, t.ex. detta, detta och detta.
 
 
Hade även en jätte mysig helg hos Bella, där vi bland annat gick på en lång promenad och hade picknik och allt.
 
 
 
 
BÄSTA SAKEN PÅ MÅNADEN OCH PROBABLY ÅRET OCKSÅ. BRÅVALLAAAAA! Behöver nog inte säga mer förrutom att det var fantastiskt.
 
 
 
Hade besök av min älskade, älskade vän Jessica som jag inte sett på ett och ett halvt år vid det här laget. I skrivande stund kom jag faktiskt hem ifrån henne för en dag sedan. Vi var bland annat på Harry Potter utställningen i Norrköping och fick med mig denna skönhet hem som fortfarande står bredvid mig nu på skrivbordet.  
 
 
Hästarna började kännas som en tyngd och var i princip aldrig ute hos Melody, utan det vart bara korta stunder hos Major som såg ut ungefär som här ovan. Men även att bara åka ut till honom en kort stund kändes konstigt nog alltid fel. Det blev även denna månaden massor med åsiktinlägg. Detta, detta, detta och detta.
 
 
 
Jag och Julia hade en fin photoshoot. Hennes katter bestämde sig för att joina också.
 
 '
Åkte på ridläger men åkte hem tredje dagen för att jag inte orkade med det. Här är lite mina tankar kring det.
 
 
Detta är fortfarande en av mina favoritbilder. Denna bild las upp i ett rätt djupt inlägg också dessutom för denna månaden var en rätt tuff månad där jag kämpade med min ätstörning som hårdast. Har fortfarande svårt att prata om min psykiska sjukdomar men jag blir bättre. Har inte pratat om just ätstörningen på bloggen tidigare heller. 
 
 
Fotade även och spenderade en mysig dag med Julia och Vilma. 
 
 
 
Julia hängde med min familj ner till Göteborg där vi stannade hos min moster och bland annat var på Liseberg. Var så underbart mysigt!
 
 
Började lägga upp lite recept för första gången. Var helt galen i så kallade Bliss Balls dessutom.  
 
 
Förutom att jag även denna månad skrev en del inlägg om hästar (här, här, här och här) så hände inte så väldigt mycket under mitten av månaden. 
 
 
Fick ju dock besök av bästa Karin en dag i alla fall. Det var mys!
 
Vi åkte och hämtade Azzi, som nu om bara några dagar kommer åka hem. Hon har alltså varit min systers ansvar i 9 månader nu. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Det var ju från början tänkt att jag skulle hjälpa till med henne men det blev ju som de flesta nog märkt inte av. 
Kommentarer
Vendela

Vilka fina bilder :)

Svar: Tack snälla! :)
Sofia Krantz

Datum: 2015-05-22 Klockan: 11:40:43 Blogg/hemsida: http://vendelalla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: