83

 
Jag hoppas att det gör ont för dig också. Jag hoppas att det någonstans bortom det där falska leendet, som dyker upp när våra ögon möts, finns någon form av ånger. Jag hoppas att synen av mig hugger till någonstans, precis som det gör för mig. Att du faktiskt kan inse vad du har gjort och hur du förstört mig. Jag vill att du ska få känna all min smärta för att du verkligen ska inse vad du har gjort. Personen jag trodde jag kände, personen jag litade på och älskade, kan jag fortfarande finna mig själv att i tårar sakna - tills jag inser att den personen inte finns längre. Eller kanske finns den kvar där under skalet. Kanske var det just den som var skalet. Men nu finns bara någon kvar jag inte känner alls. Någon jag aldrig mer kommer kunna lita på, någon som jag knappt kan se utan att det gör ont. Allra ondast gör det nog att "du" egentligen är "ni".
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
 
 
I'm burning down every bridge we made
I'll watch you choke on the hearts you break
I'm bleeding out every word you said
Go to hell for heaven's sake
 
 

Sleepwalking

Hemma

 
 
 
För några dagar sedan kom Caesar hem till oss, lite tidigare än vi tänkt. Han är i alla fall världens sötaste men också jobbigaste kattunge. 
 
Har i övrigt mått riktigt, riktigt dåligt vilket självklart suger. Men jag har försökt och göra det så bra som möjligt utifrån omständigheterna. 

Caesar

 
 
 
Bilder från igår när vi hälsade på lill-katten, som vi nu har bestämt ska heta Caesar, som ska komma hem till oss om några veckor. Han växer så det knakar och har blivit mycket mer social än tidigare. Han har varit ganska skygg innan men igår märktes det knappt alls, även om han ser ganska rädd ut på bilderna haha, utan han var bara hur nyfiken som helst och extremt busig. 

Don't let me drown

 
 
 

Only love

 
 
 
 

Don't you shut this down

 
 
 
 

Göteborg

 
 
 
 
 
Spenderade torsdagen på Bråvalla och såg bland annat mina älsklingar - Bring me the horizon med flera. Och sen har jag spenderat resten av helgen i Göteborg.