Kan inte låta bli

 
Jag har känt länge för att skriva en framlyftning till någon. Och nu måste jag faktiskt få det gjort, få ut något positivt av det här och hoppas på att kunna sprida lite glädje för en gång skull på min annars negativa blogg.
 
Och då måste jag helt enkelt lyfta fram den här tjejen. Vi lärde känna varandra för kanske två år sen ungefär. Jag bytte ridgrupp, var ny och kände ingen där. Minns hur nervös jag var och minns att Ebba snabbt ändå var på och började prata lite smått med mig. Vet inte exakt hur vi faktiskt började prata med varandra riktigt egentligen. Vi vart i alla fall inte vänner direkt, vi var väldigt olika vid den här tiden och för oss båda var väl den andra bara "en tjej i stallet". Men idag har denna tjej mognat och blivit en av mina närmaste vänner. När vi är med varandra skrattar vi alltid åt saker ingen annan förstår. Idag är vi lite mer lika och hon förstår mig, lyssnar och hjälper när jag behöver det. Hon är verkligen en grym vän och jag är så glad att jag har lärt känna henne. 
Hennes blogg är verkligen värd ett besök och hon är grym på det hon gör. Det är så roligt att se henne utvecklas och bara bli bättre och bättre. 
 
Som sagt, henne blogg är mer än värt ett besök. http://ebbalagerstrom.horseworld.se/ 
Kommentarer
EBBA LAGERSTRÖM

Awwwwwwwww. Tack som tusan Sofia. Gud vad glad jag blev verkligen! Helt ärligt kommer jag inte ihåg heller hur vi började prata, minns att du helt plötsligt satt på läktaren, sen kommer jag bara ihåg att vi blev kompisar typ.
Är också super glad att jag träffade dig, klokare & en bättre kompis finns det inte så många. Är i alla fall super glad över att du finns & att jag kan kalla dig vän! <3

Tack ännu en gång, blev verkligen så glad! <3

Datum: 2013-12-27 Klockan: 17:42:53 Blogg/hemsida: http://ebbalagerstrom.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: