Plank tour @ Stockholm

 
Förlåt för min sega update, men har spenderat hela helgen i Stockholm med Julia. Vi hade ju redan innan bestämt att vi skulle gå på Fotografiska museet, så det gjorde vi vilket var trevligt. Dessutom bestämde jag att vi skulle ha en 'Plank Tour'. Haha, folk stirrade väldigt mycket. Speciellt han som syns med barnvagnen på tredje bilden. (hej, hej) Anledningen till att det fick bli Plank Tour bilderna på mig och inte Julia var att två av de fyra bilderna inte blev bra så det blev bättre med fyra bra bilder istället. Man ser även Gröna Lund i bakgrunden på sista bilden om man tittar riktigt, riktigt, riktigt noga. Men ni vet inte hur hal den soptunnan var, det var nästan hemskt. Höll på att åka med huvudet i backen ett par gånger.
Har under denna helg smakat sushi för första gången (vilket var ganska gott), även lyckokakor och sjögrässallad (vilket inte var lika gott...).  Tänkte även berätta att jag nu är 50% vegetarian, eftersom jag precis har blivit det vill jag gärna ta små steg i taget. Känns hur bra som helst, faktiskt!

I think it's strange that you think I'm funny cause he never did

 
Canon EOS 60D - Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 - Fotograf: Frida a.k.a lillasyster - Jag och Harry
 
I stallet idag gick vi på en liten promenad runt dammen (som egentligen är precis till höger om bilderna men som man inte kan se på dessa bilder) med stallets minsting, shettisen Harry. Han är så söt så man smälter ju bara! Han är ju gammal också, så därför är han grå i ansiktet. Han var ovanligt glad idag, han brukar vara lite sur. Men han var go' och gla'! Ursäktar mitt smutisiga hår, men det får ni leva med. Ska få rida Major nästa Tisdag, föresten. Det känns som det var ett tag sedan nu, så det ska bli riktigt roligt.
 
Har föresten skaffat en translate knapp?! KUL! Nu kan sånna som inte kan svenska också förstå sig på min blogg. Haha!

Me

 
Tittade igenom lite från denna fotografering och hittade denna som jag gillade lite. Har absolut inget att fota just nu, det suger. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det?

You're so close to me that you nearly die

 
Förutom bilden jag tog på Julia med paraply tog vi lite bilder tillsammans också. Hade ju dock inget stativ eller fjärrutlösare tillgänligt så det blev ett bord och att ställa in fokusen och sedan springa upp på studsmattan och hoppas på det bästa. Blev inte fantastiskt bra bilder men denna var okej. Hade halv troschock på bilden, haha, så var tvungen att redigera bort det, därav att min ben kan se lite skumma ut. Jag vet att det är jäääätte fint att jag har hår i hela ansiktet.
 
Åkte till stallet imorse eftersom jag har skötardag på Lördag från och med nu, sen ska jag testa att vara Lördagsvärdinna vilket innebär att man hjälper till de små barnen att sadla och möjligtvis leda dem medan de rider. Hade egentligen inte värdinnadag idag, men fick hjälpa till med Ferdy, Fille och Cojan. Fille var ovanligt glad med Cojan var ovanligt sur och mest högg efter en eller försökte sparkas. Konstigt! Sen mockade jag och Frida i de boxar som behövdes och skötte om stallets egna lilla shetlandsponny, Härold. Var riktigt kul faktiskt!

I was praying that you and me might end up togheter

 
Hej, jag gillar Harry Potter, hejdå. Nejmen, började smått snyfta lite igår när jag tänkte på att Dumbledore, Sirius, Fred, Dobby o.s.v. är döda. Haha! Vadå fangirl, nejnej. Det kan också vara lite humörsvängningar. Haha, funderar lite på vilken låt jag ska göra min cover på! Ni vill ju det så gärna. Ska dock vänta tills min röst är helt återställd innan dess.

Zamantha & Rollex

 
 
 
 
Lite fler bilder från samma fotograferingen jag hade med Bella och Zamantha. Här på Zamantha och hennes lilla pånihest Rollex. Har faktiskt själv ridit denna herre, när jag ramlade av Topsan och skadade benet.
När vi är inne på ridtemat red jag ju idag och fick surtanten Majsan. Men det gick ganska bra, förutom att hon var lite seg i galoppen. Men det gick bra tillsist!

Paraply

 
En bild på Julia jag tog igår. Haha, det blev många troschokar när vi
Oh, är så glad! Vilma (som har bytt skola) kom och hälsade på idag så hon fick en stor kram av mig. Sen följde hon med hem till Julia också, så vi hade det trevligt.
Och det var tävling mellan en massa klasser i sjuan idag och vi vann biobiljetter till alla, yey! Sen har vi musik imorgon, wiho. Känner att jag skriver om roliga saker nu, hmpft.

Flyaway


 ~ Lyrics från Ronan - Taylor Swift (♥) - foto & edit av mig
 
Har haft extrema problem med rösten de senaste dagarna. Får voicecrack hela tiden (bara för att jag inte vet vad det heter på svenska, hehe) och folk skrattar mest bakom ryggen på mig i skolan. Har medlidande för att pojkar i världens som får gå igenom detta. Det vackraste är när jag sjunger, mhm. Gjorde den här bilden i brist på annat att göra, men tyckte den blev lite fin ändå. 

En vinter kväll för vad som känns som en evighet sedan

 
 
 
Rotade ingenom lite bilder från i vintras, här är lite från en kväll hemma hos Julia i Januari någongång. Tänk vad annourlunda vissa saker var då och vilka saker som är precis som förut.  
Jag har efter tretton böcker läst ut Syskonen Baudelaires olycksaliga liv- serien och vet inte riktigt vad jag ska säga, men det är världens vackraste böcker tillsammans med HP och HG, jag är allmänt glad, jag har jätte lust att bara sätta mig ner och skriva världens längsta berättelse om ingenting p.g.a skrivarglöden som bränner i fingrarna, Amy Lee's röst är så fantastisk att jag bara... aaah, jag skulle kunna skriva en hel bok om alla tankar som rusar runt i mitt huvud just nu men får nöja mig med dessa rader, jag saknar min finaste Bacardi, mina vänner är bäst och jag funderar på att bli vegetarian, får se hur det går. Punkt.

I love you to the moon and back



Fick min finaste Fille på ridningen idag. Det gick ganska bra, förutom att han hade en av sina dagar då han bestämt sig för att att bara rusa iväg och inte lyssna på ryttaren alls. Ännu bättre att vi hade mycket lydnadsövningar idag också. Men han är så fin ändå! ♥ Frida tog lite bilder på oss innan vi börjat rida. Tyckte denna var lite gullig. Det var även så att hon och hennes kompis skulle be om att få vara skötare på en varsin häst och då hörde jag hade Fille var ledig så jag tänkte att varför inte. Så nu är jag hans skötare på Tisdagar och Torsdagar, dock innebär det inte så mycket, inte extra ridlektioner eller något sånt utan bara ta hand om dem om man vill. Men det är ju kul det också! Min fina lilla pojke.
 
Blev inget Nickeback igår. Efter att Daughtry, förbandet, hade spelat hade jag så ont i magen att jag låg på golvet och grät så sjuksystern på Globen tyckte att jag genast skulle åka till sjukhuset. Efter tre timmar där kom vi inte fram till mycket utan vi trodde det var matförgiftning, det var inget väldigt allvarligt i alla fall. Grät också lite för att jag missade konserten, men tydligen hade det inte varit så fantastiskt så jag missade väl inget. Men nästa gång de kommer till Sverige, då är jag redo och frisk förhoppningsvis.

Söt kattunge



 
 


 
 
Följde med hem till Clara och hälsade på hennes nya kattunge. Den var riktigt söt men lagom korkad och speedad. Haha, ananrs åt vi vattenmelon och hade allmänt roligt!
 
Oherremingud. Imorgon sitter jag i Globen och ser på bästaste Nickelback och jag är så sjukt glad för det. Får se hur pigg jag är Torsdag bara eftersom jag kommer hem därifrån efter elva någon gång. Kommer förmodligen vara död.

Isabella & Madness

 


 


 
 
Här är bilderna på Bella och Nisse. Eller Isabella och Madness som de egentligen heter. Vi hade tänkt från början att Bella skulle ha hjälm på sig hela tiden, av säkerhetsskäl o.s.v. Men vi hade sedan fått tillåtelse att rida utan hjälm bara för fotograferingens skull men är det inte så då att det första Nisse gör är att bocka. Haha! Så som ni ser tog Bella på mig hjälmen igen tills han lugnade ner sig. Efter trippen i skogen red de in på banan och hoppade lite. Och hoppbilden är väl för underbar! ♥ Det är verkligen något speciellt med att fotografera folk och deras hästar, de glömmer liksom nästan bort kameran efter en stund och ger mest kärleksfulla blickar till hästen istället. Det är så fint!
 
ÅH! Taylor Swift har släppt en ny singel; Ronan. Den är så sjukt fin och fick mig att gråta. Den är tillägnad till 4 åriga Ronan Thompson som i Maj dog i cancer. Det påminde mig om varför jag gillar Taylor så mycket, hon är en sån fantastisk människa. Försökte lära mig den på piano också, det gick sådär så jag gjorde min egen lilla version av den. Ni måste i alla fal lyssna på den!

Lite mer Chanel

 
 
Jag antar att ni minns de tre hundarna jag fotade. Det blev så otroligt mycket bra bilder på en av dem, Chanel så jag var tvungen att lägga ut lite fler. Hon var tydligen väldigt duktig i agilty och hade nydligen tävlat i SM och sådär. Sen gillade hon att spela bandy som ni ser. Och snabb var hon allt, hon bara for iväg. Lite synd bara att hon skällde så mycket åt oss främlingar. Men rasen är ju känd var att vara lite skeptisk mot främlingar.
 
Bilderna på Bella och Zamantha kommer förmodligen delas upp lite här och där så ni får hålla utkik. ;)

Friendship

 



Här är det jag skulle fota idag. Min fina kompis Bella och hennes häst Nisse. Eller egentligen är det inte hennes häst, utan sköthäst. Men hon rider honom varje dag och det är hon den enda som gör! Vi skulle egentligen fotat henne och hennes andra sköthäst Dilba men det hann vi inte, tyvärr. Ska försöka fixa det en annan gång. Zamanta kom ville även vara med tillsammans med sin häst Rollex. Bellas lillebror Rasmus fick agera assistent. Tänkte bara säga att Nisse och Rollex står i samma stall där Topsan stod, min gamla sköthäst som ni vet vem det är om ni har hängt med sen förra bloggen. Detta är dock inte från "riktiga" fotograferingen utan när jag och Bella väntande på att Zamantha skulle bli klar, så de är väldigt spontana men jag gillade dem verkligen. Men första var det något lite speciellt med. Som ni ser blåste det ganska mycket. :) Haha.

At the end of the world



Har inget att fota för tillfället. Vet inte riktigt varför! Tror att jag prioriterar skolan för tillfället mest. Men har ju en fotografering inbokad på Fredag som jag hoppas det går bra med. Jag vet inte riktigt. Är bara allmänt glad och vill inte spendera min tid just nu med att redigera eller blogga. Men det går snart över är jag säker på. Tack i alla fall till er som besöker ändå. Ni är världsbäst! ♥
Men här i alla fall en bild på mig från Smygehuk, Sverige absolut sydligaste punkt. Kändes coolt! Pappa är fotograf.

Harry Potter







Fullkomligt älskar sånna här typer av bilder. Så jag har gjort några egna. Den i mitten är gjord för jääätte länge sen, men de andra två är gjorda igår. Har ni inte sett Harry Potter tror jag att ni kan ha svårt att första översta och understa. Allt på bilderna är gjort av mig.

Vloggar är inte riktigt min grej men ändå

 
Eftersom min förra vlogg jag gjorde för nästan ett år sedan fick så fin kritik så har jag funderat på att göra en ny. Så jag bablade lite framför kameran igår och fick ihop något. Ni får svar på lite frågor som vissa har undrat, får se Melwin smaka på mitt finger och allmänt 'roligt' babbel. Mitt hår ser väldigt vackert ut, det är jag medveten om. Haha. Enjoy!
Och föresten, det här med att jag kanske ska göra en cover; de låtar jag kan på piano är följande. White Horse - Taylor Swift, Back to December - Taylor Swift, Safe & Sound - Taylor Swift (haha), Losing You - Dead by April, Liar Liar - Christina Grimmie och säkert någon mer jag inte kommer ihåg för tillfället.
 
Har en fotografering inplanerad med en fin vän till mig nästan vecka som jag ser väldigt mycket fram emot. Vad det är vi ska fota och resultatet kommer då. Skypar för tillfället med trevliga människor (a.k.a Julia, Clara och Samuel) och fixar en bild som tror kommer hamna uppe på bloggen snart.