Frans

 
Idag fick jag rida en ny häst, Frans. Första hästen jag rider som är över min egen längd, 174cm i mankhöjd. Näst största hästen på ridskolan. Haha, i DET HÄR inlägget är han med på bland annat första bilden, han är brunskäcken. Han är en väldigt mysig häst i all hantering. Idag var det första gången hästarna fick trava och vi rider helt självständigt just nu. Han hängde sig på bettet i början och blev nästan omöjligt att göra något alls med. Men när vi började trava så släppte han det lite mer och blev lite mjukare i munnen. Arbeta mycket på volter  Han krullade ihop halsen ganska lätt, trots att jag knappt höll i tygeln vissa av gångerna. Men jag var snabb med att räta ut den igen och tillslut insåg han hur jag ville att han skulle gå och det kändes riktigt bra på slutet. Rider honom gärna fler gånger, för han var riktigt mysig. Imorgon får jag rida två hästar, spännande.

Charmig vovve

 
 
 
Charmiga bilder på söta Tintin. Han gnuggade ansiktet i gräset. 
Andra dagen på ridlägret idag, det började med att jag skulle rida Cojan på förmiddagen och Agge på eftermiddagen. Men det slutade med att jag bara hade Fille hela dagen, haha. Man får förhandla lite! ;) Fille är så tjock så jag fick rida barbacka idag. Hästarna skrittas ju fortfarande bara så vi skrittade ut en bit sen jobbade vi dem i skritt på stora banan. Stel och stark häst som hänger sig på bettet, men han mjuknade sen och blev väldigt fin stundvis, men det gick som en bergochdalbana. Imorgon ska vi faktiskt börja trava. Fille var aningen lugnare idag vilket var skönt. 
Har även ett ämne som jag verkligen måste skriva ett åsiktsinlägg om, tänkte på det idag när vi red och det gjorde mig väldigt arg. Det kommer ut om ett tag kanske.

Ain't it fun

 
Jag vet inte om jag har nämt det men idag började igångsättningslägret, alltså att man sätter igång hästarna nu efter sommarbetet, och jag fick Fille. Blev så sjukt glad! Första att rida honom för denna terminen kan jag skryta om nu ett tag. Vi åkte till deras sommarhage och sen red vi tillbaka till stallet. Pigg häst var bara förnamnet. Men han var glad i alla fall. Sen har vi bara gjort hästarna fina idag. Efter att vi tvättat dem fotade Matilda mig och Ebba. Tusen tack till henne! 
Det märktes att han inte blivit hanterad på ett par veckor nu för idag kändes det vissa stunder som att vi var tillbaka på ruta 1 igen. Han var lugn i boxen men annars noll respekt och har blivit påsprungen ett bra antal gånger idag. Som värst var det när Matilda skulle fota oss och vi började närma oss stallet igen men jag vägrade ge mig så jag vänta tills lugnade sig, vilket tog ett bra par misslyckade försök till halter innan han lugnade sig. DÅ fick han gå in till stallet. Det är sjukt hur jävlig den ponnyn kan vara. När vi sen skulle till hagen lyckades han springa över mig ut från boxen och jag blev klämd mellan honom och boxdörren men jag lyckades få in honom in i boxen igen och sen på vägen till hagen gick han faktiskt att stanna bara han såg att jag stannade. Gav tjockisen lite gräs varje gång han gjorde det så får han någonting att tänka på. Bilder på Tintin och fler bilder på Fille och mig kommer.

I can't cry in your arms 'cause you're not here

 
Sjöis bild för att jag saknar det. Väldigt mycket, längtar tills nästa gång jag åker dit.
Idag kom några bekanta från huvudstaden hit och lämnade deras hund Tintin hos oss. Vi tar hand om honom i ungerfär en vecka nu. Vi tog hand om honom förra året också, om någon minns?!

Några saker om mig

 
Jag har sjukt svårt att erkänna mina bra sidor både för mig själv och för andra
Paramore är mitt absoluta favoritband (jag lyssnar på dem just nu)
Jag föredrar valacker framför ston
Jag övertänker lätt saker
Den här veckan har jag varit gladare än jag har varit på hela året
Jag använder aldrig smink
Mina favorit Youtubers är charlieissocoollike, danisnotonfire och meekakitty
Jag är vegetarian och det äger (!)
Mina naglar växer ovanligt fort och blir väldigt långa, trots att jag inte sköter om dem alls
Min favorithästras är haflinger
Jag har en extrem rädsla för ensamhet
Jag älskar avokado
Jag har träffat tre vänner via internet
Min mamma kom precis in med en hemmagjord milkshake åt mig helt random
Den är god
Tack mamma
Jag tar väldigt lätt åt mig av negativa kommentarer jag får
Jag ska bli nykterist så kan bara säga byebye åt mitt sociala liv inom några år
Om jag var tvungen att bli religös skulle jag bli buddhist, enkelt
Jag har varit singel i 5213 dagar, även känt som hela min livstid
Jag har ganska höga betyg i skolan
Förutom i teknik, för det är astrist
 
Varsågod. 

And after all this time

 
Bild från igår i den fina solnedgången. Passet med Major gick sådär. Han krånglar fortfarande i högervarvet, svänger bara åt det hållet jag inte säger att han skulle gå åt. Först lyssnade han fint och fick faktiskt en riktigt avslappnad, med reglerbar, trav tillsist. Han återupplevde sin ungdom som galopphäst i galoppen och blev pigg och det var inte lätt de första gångerna att få stopp med bara en halsring. Men efter ett tag blev det mycket bättre och jag fick kvickare reaktioner. I slutet red jag barbacka lite. Han var riktigt jäklig i högervarvet då. En gång fick jag faktiskt ta i ena tygeln och svänga honom åt andra hållet för att han vägrade lyssna på mina andra hjälper. Tillslut blir man nästan lite sur när han måste hålla på att bråka. Testade att galoppera barbacka lite också, men i avbrotten blir han så sjukt skumpig så det blev bara en galopp. Haha, men hans rygg är HEMSK att sitta på. Vi får träna stenhårt på högervarvet nu, och att svänga kan behöva lite mer träning.

The latest days

 
 
 
 
 
Lite bilder från de senaste dagarna. Inget intressant har hänt egentligen. Har mest varit trött, förätit mig på frukt & avokado, klappat på en mysig katt som kom förbi på min promenad och rullade sig och poserade framför mig. 

VÄRD ATT SE!

 
Hittade denna video imorse och tänkte först "men den är så lång ju" men valde sen att titta lite på den och det slutade sen med att jag tittade på hela videon. Måste säga hur sjukt värd den är att se. Fick mig att tänka till på många olika sätt, och vissa av sakerna gör jag faktiskt redan. Som det med att backa hästarna. Sen håller jag verkligen med om det han säger om ridskolor. Man borde ha mycket bättre "horsemanship" på ridskolor! Och man borde lära ut mycket mer hästbeteende. Och när hon kvinnan rider och sen han själv, ALLTSÅ WOW! Ge mig den hästen. Som han säger så försöker han inte imponera på dem som ser på, han vill bara visa hur enkel Natural Horsemanship ser ut och känns. Men gud, hästen är så sjukt avslappnad och det ser så enkelt, lugnt och harmoniskt ut. TROTS ATT VIDEON ÄR LÅNG SÅ ÄR DET FAKTISKT VÄRT DET! Hoppas att ni också ändrar ert sätt att se på hästar på några sätt.
 
"The tools are not cruel, it's the human and human hands that use it"

Could you check my pulse for me, to se if I'm alive?

 
 
Två bilder från Sjöis. Båda från första kvällen när vi var nere och badade. När jag hade badat klart fotade jag hästarna lite. Finaste, bästa Amira på bilden där nere. På tal om Sjöstjärnan har jag idag fixat en header till en av vännerna jag skaffade där, Olivia. Dock blev kvalitén på headern sjukt dålig när jag skickade den. Lite synd! 
Längtar tills Torsdag, då ska jag rida Major som jag inte sett på ett tag nu. Ska träna mer med halsringen, har som mål att inte behöva ta i någon tygel en enda gång, och det gick ju så bra förra gången så jag är taggad. Sen ska jag nog rida barbacka på slutet och försöka galoppera. Får se om jag sitter kvar, hans rygg är ju inte den bästa för barbacka direkt. ;) 
Förresten, vad har hänt med alla kommentarer? De verkar ha gått upp i rök på senaste tiden. Ska jag förbättra något?

Sjöstjärnans ridläger

 
 
 
 
Kom hem igår efter en underbar vecka på Sjöis. Har fått fina vänner för livet och fått rida på 6 stycken nya hästar. Vi kan väl börja med det viktigaste, jag bodde i stugan Gullvivan. Absolut bästa stugan, så sjukt roliga personer. Vi har skrattat så himla mycket. Kommer sakna allihopa!
Innan jag kom till ridlägret och bara hade kollat på hemsidan så var det en häst jag helst av allt ville ha. Amira hette hon. Men jag menar; hur stor är chansen att jag får just den hästen av 69 hästar? Men det fick jag. Amira är i alla fall ett fint flugskimmel sto på 153 cm och är född 2000. Att rida är hon ganska känslig, väldigt lyhörd på vikt och benhjälper och är väldigt känslig och mjuk i munnen. Hon är oftast pigg och framåt att rida fast att galoppera i skogen är lite för kul, då blir hon mest bara stark och därav tror jag att jag har galopperat fortare på henne än jag någonsin gjort förut. Sen är hon också väldigt klumpig och tittig i skogen, snubblar hejvilt och hoppar åt sidan av småsaker. Inte så kul när du rider där barbacka från hagen och hon flyger upp i luften för att en man kommer förbi, dock har jag inte ramlat av en enda gång. Hon är riktigt fin i dressyren när man väl hittat vissa knappar, men hon är sjukt mjuk att sitta på och har ett fint steg. Hennes galopp är en DRÖM när man får ihop den. WOW SÄGER JAG BARA! Hon är nog den roligaste hästen jag någonsin hoppat, hon är pigg och har ett bra sug mot hindrerna och hon hoppar riktigt bra. Hon är riktigt stoig i hanteringen dock, behöver jag säga mer? Fast när man blir kompis med henne blir hon faktiskt en riktigt liten kelgris.
Hoppbilden är fotad av Stella, så creds till henne. Dock gick den hoppningen inte jätte bra, och min hoppsits var inte den bästa. På bilden ser ni ju hör högt upp ur sadeln jag hamnade, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Först hamnade jag i gruppen Fjärilarna, dock kändes det inte som den gruppen passade mig så jag fick byta till Getingarna sen. När vi skulle testhoppa så vi fick trava över lite bommar, med händerna rätt ut ett par gånger först. När Fanny (våran ledare) sedan gjorde det till ett trestuds så fattade Amira först inte att det var ett hinder så hon stannade. Men annars på alla andra hopplektioner så hoppade hon allt. På lektionen med trestuds fick vi även där hoppa med händerna rakt ut. Vi hade mycket lydnadshoppning, vilket är sån hoppning jag tycker är rolig men det blev många klagomål på att alla tyckte att vi borde hoppa högre. Jobbigt att folk måste vara så höjdgalna hela tiden. Vi hade även banhoppning även på gräsbanan en gång, det gick okej. Kom runt fyra sekunder från idealtiden och med 0 fel. 
Tyckte förövrigt att passen vi red var bra och varierade, mycket övningar jag tycker om. Väldigt mycket sits och balansträning, vi red mycket utan stigbyglar och sånt. Red också en del skänkelvikningar, förvänd galopp och vi gjorde även en övning i slutet av ett pass att man skulle släppa tyglarna och styra med endast ben och vikt, det gick riktigt bra. Vi red även barbacka ett pass, Amira är väldigt mysig att rida barbacka på, hon är så tjock och så har hon mjuka steg. Vi fick även ha voltige, och jag rida runt lite barbacka på Bisquit en sväng och sen lite på Kia också, som jag sedan red tillbaka ner till stallet. Vi hade flera långuteritter och sen hade vi en baddag. Riktigt mysigt! Tack till Lisa och Moa som fotade mig när jag och Amira badade. Det är även en bild på Moa och Bellis (fuxen), när hon nästan ramlade av,  och det är även en bild på Karin och Nice (skimmeln). 
På avslutningsdagen hade vi ett pass där man fick byta hästar med varandra man fick testa skritt, trav och galopp i ett varv på varje häst man red, först red jag Laban, han var mysig och trevlig att rida men kändes rätt liten. Sen red jag Pluto. Rider honom aldrig mer igen, han var inte rolig alls. Skitjobbig rent ut sagt, ville bara sitta av. Sen red jag Bombibitt, han var också rätt mysig. Lite hård i munnen bara men han hade en riktigt behaglig trav. Det är han ni ser på sista bilden.
På avslutningen var jag med i en balansstafett. Jag startade näst sist i mitt lag och vi låg sist. Jag lyckades ge oss ett försprång så det slutade med att vi vann stafetten och alla fem i våran lag gick hem med en fin "guldsko". Sen satt vi plötsligt av och man fick krama om alla och sen var allt slut. 
Rekommderar verkligen lägret, sjukt välorganiserat och roliga och duktiga ledare. Fina hästar som passar alla typer av ryttare och roliga aktiviteter både i ridväg och även kvällsaktiviteter. Vill du bara bara vill hoppa skyhöga hinder eller er som vill gå på ett läger utan reglar ska ni nog inte gå på Sjöstjärnan.
Men som sagt; stor rekommendation på lägret. 

Mallorca del 4 - Dag 7 till 10

 
Här hade det gått exakt en vecka, och varje Söndagar är det en marknad så jag köpte denna gulliga sak till min lillasyster. 
 
 
En annan dag åkte vi in till Alcudia till den stora stranden där och badade. Det var sjukt varmt i vattnet.
 
 
En dag när vi skulle ut och äta så gick vi ner till staden och Julia plockade en blomma som hon satte i mitt hår och sen fotade hon mig.
 
 
 
 
 
Vi skulle in till en strand och bada men när vi kom dit var det röd flagg för att vågorna var för stora så jag gick istället runt och fotade. Bilderna gör det verkligen inte rättvisa för vågorna var JÄTTE HÖGA. 

I don't even know myself at all, I thought I would be happy by now

Mallorca del 3 - Port de Pollenca & Lyckoberget

 
Vi åkte till en liten del av Pollenca som heter Port de Pollenca och mest gick runt och tittade och åt en glass.
 
 
 
 
 
 
 
En morgon gick vi upp tidigt och gick sen upp på det högsta berget i Pollenca, som kallas Lyckoberget. Jag och Julia höll på att dö för det var sjukt långt att gå och det var jätte varmt. Men väl uppe på berget fanns det ett övergivet kloster som man nu kunde gå in i. Runt omkring fanns det massvis med katter som jag fotade. Jätte söta! Sen följde en gravid katt med oss en bra bit ner för berget, fick dock ingen jätte bra bild på den men den var jätte kelig och super söt.
Senare på dagen åkte vi till en liten strand i Alcudia och badade.

Mallorca del 2 - Dag 1-3

 
Efter att ha landat i Palma åkte hyrde vi en bil och åkte direkt hem till deras hus i Pollenca. Utsikten var magisk! På kvällen gick vi ut och åt middag på restaurang. 
 
 
Dagen efter gick vi runt i trädgården och fotade och var vid poolen en massa också.
 
Sen begav jag, Julia och hennes pappa in till Palma till flygplatsen för att hämta upp hennes storebror Thomas som annars bor i Holland. Ljuset när vi åkte till Palma var sjukt fint, bilden över är en av mina personliga favoriter från resan. 
 
 
Nästa morgon vaknade Julia vid halv sju av att det hade kommit in myggor i vårat myggnät och var så klart tvungen att väcka mig också. Men jag fick dessa fina soluppgångbilder så det kanske var lite värt besväret. 
 
Vi var även och åkte gokart en dag. Alla varvade mig säkert tre gånger var, haha. Här är jag fångade på bild av Julias mamma. 

Leonard

 
 
 
 
Lite fler bilder på söte Leo. Sjukt gullig katt, överdrivet pratglad och social. Är han ute i gräset och springer piper han så fort då går för långt ifrån honom. Han hoppade upp i mitt knä häromdagen och la sig och vilade lite och myste. Han är en hejare på att hoppa också.
Imorgon åker jag på Sjöstjärnans ridläger i en vecka och är tillbaka nästa Lördag då. Gissar att det kanske inte kommer finnas internet men det kommer lite tidinställda med Mallorca bilder så håll er gärna kvar på bloggen ändå. Jag har ingen aning om vilken häst eller så jag ska få på ridlägret men jag är sjukt taggad, ska bli hur kul som helst och har kollat igenom deras hästar och bilder/texter på hemsidan massa gånger och har bara hört bra om lägret så det ska bli super kul. Ni får väl höra mer när jag är hemma, förhoppningsvis har jag hunnit göra massvis med saker och lärt mig massor och har en hel del bilder att bjuda på. Här är en länk till deras hemsida.
Nu ska jag äta broccoligratäng och packa klart.
Vi hörs!

Kattvakt

 
 
 
Vi är kattvakt åt dessa två. Det är Kerstins två katter, denna lilla är Leo och sen är den stora Safir.
Major skötte sig jätte bra idag. Gick lös från hagen in till stallet efter mig och stod stilla när han stod lös utomhus när jag gjorde iordning honom. Det var alltså första gången jag faktiskt red ett helt pass med halsring (och sadel och träns då) på idag innan har jag bara testat lite smått från ryggen och det har inte gått särskilt bra. Det första jag märkte var att han gärna ville byta till vänster varv hela tiden. Jag gjorde först allt i skritt och gjorde mycket stora och små volter och sånt för att se till att svängarna fungerade. Jag testade sedan bromsen, först fick jag ta lite lätt i tyglarna varje gång tills hans förknippade att jag drog i halsringen och att jag satt emot med vikten med att sakta av/göra halt. Testade sen i trav i princip samma sak och han gick att sakta av och svänga. Sen galopperade jag och då behövde jag inte röra tyglarna en enda gång utan jag kunde vända över och sakta av ändå. Jag blir fortfarande chockad över hur SJUKT snabbt den hästen lär sig. Min dröm att kunna rida honom utan utrustning kom just ett stort steg närmare.

This heart it beats, beats for only you

 
                                     
 
Igår gjorde jag något jag aldrig någonsin trodde jag skulle få göra. Jag hoppade Major!
Jag red fram lite och galopperade fram på och över en galoppbom som låg mellan två hinderstöd. Efter det så la Ebba och Frida (som var mina slavar och fick bära hinderstöd och annat) ett litet kryss som jag kom i trav på. När han insåg att det var ett hinder tog han ett jätte skutt över men höll sig på mattan ändå. Körde det i båda varven i trav och sen i galopp. Sen la dem upp det till ett litet rättuppstående. Sen la dem fram två hinder till, eller det var "sockerbitar" med en bom så jag hoppade en bana en gång på fyra hinder. Gud, sista hindret där så hoppade han ett litet hinder på ca. 50 cm som om det vore ett 80-90 hinder. Hahaha! Sen skulle jag hoppa två hinder igen så blev det fel galopp efter första hindret så jag gjorde ett galoppombyte, och han blir väldigt (och då menar jag VÄLDIGT) stark efter galoppombyten och jag kände att jag tappade kontrollen över honom lite så jag styrde undan från hindret. Kom i alla fall en gång till på samma hinder. Det gick i alla fall över förväntan, trodde han skulle vara helt CRAZY. Pigg och väldigt stark vart han men inget mer. Hoppar honom gärna fler gånger! Kan ine beskriva hur glad jag var efteråt. Ni förstår inte hur mycket jag har drömt om att få hoppa honom en dag, men innan har han ju inte gått att hoppa.
Sov ju i alla fall hos Ebba igår och vi hade det jätte mysigt. Skrattade och pratade massor och vi cyklade även ner och badade igår.
Idag skulle Frida rida Major men det regnade så mycket och det var fullt av hö i halva ridhuset så jag longerade honom istället i andra delen av ridhuset. Haha, det märktes att han inte blivit longerad så mycket, flera i stallet sa att dem aldrig sett honom blivit longerad som varning innan, och det är väl inte något jag är super van att göra heller så jag fick testa mig fram vilka signaler han lyssnade mest på. Han tycker spöt jag höll i var jätte jobbigt och så fort jag bad honom gå fortare så drog han öronen bakåt och surade ner sig men framåt gick han tillsist. Saktade gärna av när han hade chansen. Men det gick bättre efter stund, han stannade fint när jag bad om det och tillslut slutade han dra öronen bakåt för det mesta. Han brallade ur lite när han skulle galoppera bara, små stegringar och bockningar var roligare än själva galoppen ungefär men när han väl var igång gick det bra. Det är ofta man ifrågasätter om han faktiskt är 23 år. Skulle nog tro att han är 20 år yngre i alla fall.
Han får sig ett lugnt halsrings-övningspass imorgon med mig hade jag tänkt. Mysigt! Bästa hästen. ♥

Open your eyes like I opened mine, it's only the real world

 
 
 
 
 
 
Lite bilder från en solnedgång på ön vi besökte. Har fixat två bildlänkar till mer info om Fille och Major som ni gärna kan kolla in.
Jag frågade Kerstin två saker när jag red i Fredags. Nu har jag för det första fått tillåtelse att rida Major i halsring. På uteritten frågade jag även om Major fortfarande inte går att hoppa, och Kerstin sa att han tydligen har blivit lugnare och går att hoppa igen, fast förmodligen bara på sommaren för att han är latare då. Gud vad glad jag blev det! Så imorgon kommer Ebba hit och följer med ut till Major och då SÅ SKA JAG HOPPA HONOM! :D Eftersom han inte är igång med att hoppa så han kan inte hoppa jätte högt, men det har jag inget behov av heller. Men jag hoppas att han håller sig lugn. Det ska bli kul! Jag sover över hos Ebba efteråt också.

Even if there's nowhere else to go, I'll take you there

 
 
 
 
 
 
Signe har precis åkt hem och det känns väldigt tråkigt. Vi har haft det super kul! I Fredags åkte vi ju till Major och jag red och hon fotade. I Lördags åkte vi ut till ridskolan och jag och Frida visade runt och vi hälsade på hästarna som gick i sommarhagar nära stallet. På bilderna här över är det dem största hästarna som går i en hage, ni ser ju att dem har blivit aningen tjockare eftersom de är på sommarbete just nu. Idag gick vi in till stan en sväng i morse och sen nu vid halv fyra åkte Signe med bussen hem. Det har som sagt varit väldigt kul, jag och Signe är väldigt lika på många olika sätt och har väldigt lika åsikter så vi kommer väldigt bra överens. Vi har även pratat mycket och sen har vi skrattat tills vi gråtit. Haha! Hoppas att vi hinner träffas snart igen. 

Mallorca part 1 - Flygplansbilder

 
 
 
Här är dem första bilderna från Mallorca resan. Dessa bilder tog jag i flygplanet på väg till Mallorca. På en av bilderna ser ni lite av Alperna. 
Igår var jag som sagt med Vilma vilket var super kul. Vi skrattade och pratade massor. 
Idag kommer Signe hit, och har hon inte försovit sig eller missat bussen så sitter hon på en buss på väg hem till mig just nu. Åker in till stan vid halv två någon gång och hämtar upp henne. Ska bli super kul att ses! Idag har vi planerat att åka och hälsa på Major en sväng, jag ska inte rida idag utan det gör jag på Tisdag. 
Fler Mallorca bilder kommer. Alla är dock inte redigerade. Det kan vara så att dem blir tidsinställda för när jag åker på Sjöstjärnans ridläger nästan Lördag. ÅH! DET SKA BLI SÅ KUL. 

Sorry

Dessa är de enda bilderna jag har att lägga ut just nu. Saknar min fina ponny! ♥
 
UPDATE: Det har varit lite problem med datorn men allt är fixat nu så därför har jag inte bloggat. Bilder från Mallorca kommer snart. 
Idag ska jag i alla fall åka till min underbara vän Vilma. Vi gick på samma skola förut men sen hon bytte skola för något år sedan har vi inte sett varandra så mycket. Så om tio miuter åker jag hem till henne. 
Och imorgon kommer superfina Signe hit och är kvar tills på Söndag. Det ska bli så sjukt roligt, vi har inte setts sen vi sågs för första gången i Februari. Vi träffades via internet och vi hade säkert pratat i två år innan vi bestämde träff hos henne nu i vintras. Det ska bli väldigt trevligt som sagt, jag och Signe är väldigt lika på många sätt och jag tror att det är därför vi funkar så bra ihop. Vi har inget speciellt inplanerat men vi hittar väl på något. Vi hade inget inplanerat när jag var hos henne heller men vi hade kul ändå. 

Bye bye Spanien!

 
Hej på er! Idag åker jag alltså hem efter 16 dagar på Mallorca. Vi har hunnit görs allt möjligt roligt. Dagen idag kommer Nog inte vara så händelserik, jag och Julia badar väl lite i poolen och solar och vid 6 tiden gissar jag åker vi till Palma för att flyga hem. 
Är sjukt tacksam att Julia och hennes familj valde att ta med just mig och att dem har orkat stå ut med mig i mer än två veckor. Denna bilden är en bild som jag la ut på Instagram för några dagar sen, eftersom jag inte har så mycket andra bra bilder på mobilen. Men ni får förvänta er en hel del bilder när jag kommer hem. 
Vi hörs!