This heart it beats, beats for only you

 
 
 
 
Jag i mina fancy kläder och världens finaste häst igår morse i hagen. Mamma tog dessa bilder på oss, vi fick bara ett par bilder för Major blev uttråkad ganska snabbt. Men jag tänkte ta upp ett par saker som faktiskt gick bra igår:
Ett problem vi har haft ett tag är att det inte har gått att göra halt utan halsring, avbrotten har gått bra då men halter är en sak han har svårt för oavsett utrustning men när det bara är vikt och röst-hjälper så har han inte riktigt förstått det helt än. Så igår övade jag massvis på det i början och det gick super bra när han väl förstod. Fick röra halsringen lite smått ibland men flera gånger gick det utan. Han gjorde även klockrena skänkelvikningar i skritt, ansträngde sig verkligen och gick mer sidvärtes än vad han brukar. 
 
Idag skulle jag ju egentligen vara med på adventshowen men jag är hemma med extrem huvudvärk och feber och allt möjligt. Mår verkligen inte bra just nu, inte på något sätt. Är mest pissed off på de mesta. Orkar inte med det här längre.
Kommentarer
Anonym

fina bilder :)

Datum: 2013-12-02 Klockan: 11:59:46 Blogg/hemsida: http://matildays.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: