Reflection on how things could've been, it was worth it in the end

 
Åh, häromdagen lyste det in från mitt fönster och det reflekterades i spegeln och helt plötsligt hade jag en regnbåge på mitt golv. Försökte ta lite bilder men ljuset försvann snabbt så det blev inte många bra bilder. Aja, hoppas att jag kan få bättre bilder någon annan dag.
Har mått lite bättre idag, lyckats hålla mitt humör hyfsat uppe. Jag och Julia gick i protest mot skolmaten ut på stan och åt sushi istället, jag åt då vegetarisk sushi och det var faktiskt riktigt gott. Sen åkte jag med Frida ut när hon red Major, såg super fint ut. Men jag har mått psykiskt bättre idag och faktistk klarat en hel skoldag, sen har jag fortfarande huvudvärk och extremt halsont men det står jag ut med.
Och jag vill bara skriva det här till alla där ute som mår som mig, eller kanske sämre till och med, att (jag vet att verkligen ALLA säger det här men jaja) det blir bättre. Det känns förmodligen inte så nu och jag kändes mig verkligen värdelös och hjälplös och som om inget någonsin skulle bli bättre igår men det har försvunnit för stunden. Jag mår inte helt bra ännu, allt detta är inte över för mig men jag får hjälp och det kommer bli bättre förr eller senare, även för dig det lovar jag. Det enda du måste göra är att stå ut, för DU är stark nog, det är du. Du klarar det här. Hur jobbigt allt än är så många man bara hålla ut och det är det jag tänker göra. Det kommer vara svårt men i slutändan är det värt det.
Nog med pepptalk för idag, skulle annars kunna skriva en hel novell. Haha. Kram på er.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: