Toppen privatlektion och en toppen dag

 
Hittade denna bild som Matilda tog på mig och Fille för ett bra tag sen. Tyckte faktiskt den var rätt mysig med klara färger och soligt väder. Har haft en bra dag faktiskt för en gångs skull, trots att jag sov hemskt dåligt och att min hals har svullnat upp för att jag har hostat så mycket. Men jag har fått en del saker fixat idag som har lättat en hel del tyngder som suttit och gjort att jag har fått ångest.
Privatlektionen med Fille gick i alla fall super bra. Kändes verkligen helt grymt bra och det var så kul att verkligen få beröm när det faktiskt gick bra. Han var verkligen sådär super mysig idag, både i boxen och ridningen. Det var mycket ställning som gällde idag så mycket volter, stora och små, serpentiner och åttor och sådär. Sånt som behövs för att Fille ska kunna lossna och mjukna. I galoppen körde vi mycket ökat runt hela fyrkantspåret i lätt sits och det hjälpte mycket så han blev riktigt fin sen. Kunde sänka sig fint neråt och mjuknade. Fick mycket super bra tips som jag verkligen måste börja tänka på. Största problemet är att jag är lite för försiktig och det är väl inget dåligt direkt med en lite känsligare häst som har lättare att arbeta själv men det är ju inte Fille direkt. Men idag kändes det riktigt bra i alla fall och det var kul att hon faktiskt kunde se skillnad på min sits och tyckte jag hade bättre inverkan trots att det inte var så lång tid sen sist. Riktigt kul var det i alla fall.
 
UDATE: Insåg precis att jag har varit skötare på Fille nu i över ett år. Wow. Känns som igår som min lillasyster letade efter lediga sköthästar och Filles namn ropades upp och jag bestämde mig för att bli skötare på honom tre dagar i veckan. Och det är extremt stor skillnad från då. Faktiskt var det imorgon två månader sen det var ett år sedan.
Kommentarer
Josäfin Andersson

åh vad mysig bild! saknar sommaren :((

Datum: 2013-11-12 Klockan: 08:43:48 Blogg/hemsida: http://jossanamigo.blogg.se/
Sanna Bäckström

Gud vad kul att det går framåt med Fille, du är grym Sofia! <3

Datum: 2013-11-12 Klockan: 16:02:25 Blogg/hemsida: http://sannas.horseworld.se
EbBA LAGERSTRÖM

Härligt att det gick så bra Sofia, den känns jätte bra att det kände bra för dig! <3

Datum: 2013-11-12 Klockan: 16:47:58 Blogg/hemsida: http://ebbalagerstrom.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: