Despite everything I'm still human

 
Dagsfärsk bild på en lite trött Melody efter uteritten, underläppen hänger lite gulligt. Haha. Uteritten gick faktiskt bra idag. Det var jätte soligt och härligt väder och det vara bara allmänt mysigt att rida ut. Vi travade mycket och långa sträckor och det kändes faktiskt bra. Hon var ju som vanligt väldigt pigg och glad att få komma ut. Hon började gärna trava trots att det var skritt egentligen, men då lät jag henne göra det några steg och sen fick hon sakta av själv när hon insåg att jag inte höll med. Hon ska få ta egna beslut också, bara hon har respekt för min åsikt också. Ett par gånger när vi hade gjort halt och dem andra hästarna började gå så vände hon faktiskt huvudet mot en av mina skänklar och liksom "frågade" om jag tyckte att hon fick gå. Så himla gulligt.
Idag har varit en väldigt mysig dag, den första bättre dagen på flera veckor nu. Och Melody var riktigt lugn och fin även i all hantering runt vilket var jätte härligt. Hon är en sån härlig häst när hon är på det humöret.
Kommentarer
EBBA LAGERSTRÖM

ÅHH, vad härligt att det gick bra, det måste ju kännas super skönt att det gick bra idag, hoppas det ska fungera nu framöver också! <3

Sv: Ja, dom är riktigt svåra faktis. Jag blir så frustrerad när jag inte vet & inte känner något. Mycket härligare att känna sina känslor än att vara så himla tveksam!
Ja, det hoppas jag med! :D <3

Datum: 2014-02-17 Klockan: 21:47:17 Blogg/hemsida: http://ebbalagerstrom.horseworld.se
Stella

Roligt att det gick bra! :D
Var också ute i det härliga vädret idag på en tur, verkligen vårväder! :D

Datum: 2014-02-18 Klockan: 00:58:48 Blogg/hemsida: http://wecandoittogether.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: