You're my blood, you're my holy wine

 
 
Bilderna är från i måndags. Har faktiskt haft en helt okej dag för första gången på väldigt länge nu. Även idag hade vi en lyckad uteritt. Vi red en ny sväng och fick även se ett jätte fint fält som skulle vara bra att rida på. Vi skrittade mest men travade även kortare sträckor. Hon vart väldigt taggad och pigg i traven och kände till en början att ingen av oss riktigt slappnade av ordentligt. När vi skulle rida tillbaka vart hon taggad igen och herregud vilken power det är i bakbenen på den här hästen. En helt amazing känsla att sitta på henne när man verkligen känner hur mycket hon tar i och hur glad hon är att få komma ut. Sista traven vart faktiskt riktigt, riktigt bra. Hon slappnade av mer men travade ändå på i ett bra tempo. Kändes bra att avsluta det så. 
Kommentarer
Stella Hagel

Låter som en riktigt härlig tur! :)
Vad är planen med henne? Kommer du att träna dressyr på henne och kanske ta med på lektion till ridskolan någon gång eller är det härliga skogsturer som gäller? :)

Svar: Det var det verkligen.Oj. Jag vet inte riktigt faktiskt. Just nu till en början är det väl bara att lära känna varandra bättra och bygga upp en relation helt enkelt. Det finns en ridbana i ett stall några minuter därifrån så kommer väl köra på lite dressyr lite då och då men försöka göra lite allt möjligt. ;) Har inget planerat med att ta lektioner på ridskolan men det får man väl se helt enkelt.
Sofia Krantz

Datum: 2014-02-23 Klockan: 22:24:12 Blogg/hemsida: http://wecandoittogether.blogg.se/
Elin

Hon är verkligen superfin! Är lite avundsjuk på att du tar så fina bilder på hästar, hah.

Svar: Det är hon verkligen. Åh, tack. :) Fast du har verkligen inget att vara avundsjuk på.
Sofia Krantz

Datum: 2014-02-24 Klockan: 00:55:58 Blogg/hemsida: http://ringqvistelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: