Bråvalla!!! (varning för mobilbilder och långt inlägg)

 
 
 
 
 
Bild 1/5: Bring Me The Horizon - Bild 2/6: Imagine Dragons - Bild 3: Lana
 
Ursäktar lite sen update om Bråvalla, varit upptagen helt enkelt. Gårdagen var i alla fall helt grymt bra. Vet knappt hur jag ska beskriva det egentligen. Är väl inte den mest typiska festival-personen men det var galet härligt ändå.
Vi kom precis i tid för att Bring me the horizon skulle börja spela, var lite rädd att vi skulle missa dem ett tag. Sen såg vi hela deras performance och wow säger jag bara. Det var verkligen sjukt coolt att få se de live och känna hur musiken dunkar ändå in i benmärgen. Riktigt mäktigt alltså. När de skulle spela sista låten så hade de inte spelat Sleepwalking än så jag hoppades innerligt att de skulle spela den och DET GJORDE DEM. Magiskt var det. Och Oli's accent och hans leende är ju bara för gulliga så jag avlider lite.
 
Sen såg jag vi även på hela Imagine Dragons framträdande och det var helt klart det bästa med dagen. Var helt mållös efteråt. Wow, wow, wow, wow, wow. De är helt stört begåvade hela bandet och så himla bra live verkligen. Dan (sångaren) verkar som en så himla trevlig kille och de verkar ha båda fötterna på jorden. Han sa tack efter nästan varje låt och verkade så himla tacksam för allt och förklarade att "we don't take any of this for granted". De lät sjukt bra och stämningen i publiken var verkligen på topp, alla var glada och sjöng med, klappade i takt och det var coolt att få stå där och sjunga med tillsammans med Dan och alla andra i publiken. Vart rätt överlycklig när de började spela Amsterdam då jag inte förväntade mig det. De avslutade med It's time, Demons och sen Radioactive så då sjöng ju alla med lite extra. Kan skriva värsta novellen om deras framträdande för det var så bra och så mycket som hände och ååååh. När de kommer till Sverige nästa gång vill jag VERKLIGEN gå. Har ni inte sett de live måste ni verkligen göra det, för det är en riktig upplevelse.
 
Efter det såg vi lite av Lana del Rays framträdande och lyssnade på några låtar med Iron Maiden innan vi åkte hem. Vi gjorde ju såklart mycket annat under dagen och det var ju många andra som spelade men det skulle bli alldeles för långt annars. 
Inte det mest intressanta inlägget men jag kände att jag var tvungen att skriva om det för det var så magiskt. Skulle kunna skriva flera sidor till men det har jag inte tid eller ork för så det blir en annan gång. Är i alla fall så lycklig när jag tänker på det nu efteråt. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: