Don't let me drown

 
Var (läs: VÄLDIGT) exited idag när Bring Me The Horizon släppte sin nya låt Drown. ALLTSÅ GOD! 
Alla fans verkar whina om att Oli inte skriker och att "man saknar de gamla BMTH". Men Oli har ju sagt att sen han varit på rehab känner han inte för att skrika längre. Han har skrikit i typ 10 år så det är väl ändå förståeligt? Men oh boy, han kan sjunga i alla fall. 
 
Men personligen ÄLSKAR jag det här! Jag älskar nästan alla låtar från deras tidigare album Sempiternal, och har inte riktigt fallit för deras tidigare album på samma sätt då det är väldigt mycket skrik i dem låtarna. Så jag kan väl förstå hur de som föll för deras tidiga musik kan tycka detta är konstigt för att komma från dem. 
Men denna låt föll jag för direkt. Lyricsen, musiken och känslan nådde verkligen fram till mig och gav mig en väldigt magisk känsla i kroppen på en gång. Jag tror och hoppas att detta album kommer bli grymt! Men man kan ju självklart inte dömma ett helt album efter en enda sång. Detta band är fantastiskt skickliga alltså hela bunten. Och helt grymma live! Sen Jordan blev medlem i bandet har de fått ett så coolt sound, med synthen och han har verkligen bidragigt positivt till bandet. 
 
Förstod mig först inte på musikvideon. MEN ALLTSÅ VA? De bara står ju där helt uttryckslösa och har ju ingen inlevelse?!?! Oli bara står där med handen i byxfickan och rör knappt på munnen? Det var inte den Oli eler det bandet jag såg live? Sen insåg jag att det var själva grejen till en början. Hahaha. Fick mig ett gott skratt sen istället. Men älskar dock slutet på videon (alltså typ efter 2:50) och den delen av låten är så himla... alltså idek. Asdfghjkl. Jag är bara överväldigad av A LOT OF FEELS RIGHT NOW AND I'M THINKING IN ENGLISH!
 
Åååååh, börjar sakna att se all these beautiful people spela live. Det ska jag göra snart igen annars vet jag inte vad jag gör. Alltså åååååååååååååååååååååååååååååååååååååh.
Kommentarer
Josäfin Andersson

SÅÅÅ GLAAAAD, älskar bandet och deras låttexter men är mer för en blandning mellan skrik/sång! SÅÅ BRA LÅT dör typ!

Svar: SAMMA HÄÄÄÄÄÄR! Jag kan också uppskatta en blandning mellan skrik och sång. Men oftast lyssnar jag mer och fastnar för texter i låtar och sådär. Men BMTH är så himla bra och är väldigt excited inför nästa album. :D
Sofia Krantz

Datum: 2014-10-24 Klockan: 20:52:37 Blogg/hemsida: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: