River flows in you

 
Jag skrev ju ett litet speciellt inlägg till denna dag, men jag har hela tiden känt att det egentligen inte var så mycket att fira. Därför tycker jag denna dag är mer att fira.
Idag för exakt ett år sedan åkte jag till stallet för att gå på sommar-ridläger. När mitt namn sedan ropas upp och Filles efteråt blir jag besviken och folk kommer fram och frågar om jag vill byta med dem, folk som har blivit tilldelade hästar jag tycker mycket mer om. Men jag är inte en sån som bara ger upp så jag sa att jag åtminstone testar första dagen. 
Och här är vi nu. Jag har varit skötare på honom tre dagar i veckan i mer än nio månaders tid nu och jag är helt fast för denna ponny.
Folk har frågat mig ofta varför jag tycker om honom. Och det är faktiskt nu jag verkligen har börjat inse det.
När man precis lärt känna honom då är han inte särskilt rolig alls. Inte i ridningen och verkligen inte i hanteringen. Men han är en sån häst som du verkligen måste lära känna, för när han väl känner igen dig och respekterar dig då han jag säga att han är en riktig pärla, för det mesta måste jag dock tillägga. Och jag tror det är därför så många inte förstår varför jag tycker om den här ponnyn, för dem känner honom helt enkelt inte. Dem flesta som har frågat detta har varit folk som bara ridit honom någon gång eller två. 
Den här videon har jag hållt på och fixat med ett tag, har helt enkelt väntat tills jag har tillräckligt mycket videos. Videosarna efter 1:14 är nyare och när vi antingen är i boxen eller är ute på promenad är från när Matilda fotade honom och mig för då filmade hon även och klippen där jag rider i slutet är från hopplektionen i Torsdags. 
Kommentarer
Ellen (alatariel)

Åh gud vad härligt! ^^

Datum: 2013-07-04 Klockan: 21:59:51 Blogg/hemsida: http://alatariel.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: